4000 m individuel forfølgelse M - Cykling - Athen 2004 - Resultat

Individuel forfølgelse M - Cykling
Sommer OL i Athen 2004

2004 Sorry, your browser does not support inline SVG . Cykling - Mændenes Individuel forfølgelse ved OL
Individuel forfølgelse M 2004
Bradley WigginsGBR4.16,304
Bradley McGeeAUS4.20,436
Sergi EscobarESP4.17,947
4. Rob HaylesGBR4.22,291
1. runde
Rob HaylesGBR4.19,559
Volodymyr DyudyaUKR4.22,720
Bradley McGeeAUS4.17,978
Robert BartkoGER4.26,184
Sergi EscobarESP4.19,581
Luke RobertsAUS4.20,336
Bradley WigginsGBR4.17,215
Fabien SanchezFRA4.21,235
OL resultatet for Individuel forfølgelse M Athen 2004 Sommer OL - bygger på de officielle olympiske rapporter og Olympian Database
English flagDanish flag

Facts & Information

All-time Medal Table All-time Medal Table Olympic Games

Olympic Sports Database Olympic Sports

Nations in the Olympics
Nations in the Olympics

Future Olympics Future Olympics
Copyright & Disclaimer    Sportsencyclo    Privacy policy