Taekwondo ved OL
Olympiske mestre Fluevægt M

Flyweight - Taekwondo at the Olympic Games

Olympiske mestre Fluevægt M

Tokyo 2020ITAVito Dell'Aquila
Rio 2016CHNZhao Shuai
London 2012ESPJoel Gonzalez Bonilla
Beijing 2008MEXGuillermo Perez
Athen 2004TPEChu Mu-yen
Sydney 2000GREMichail Mouroutsos
Listen over olympiske mestre i Fluevægt M - Taekwondo - er baseret på de officielle olympiske rapporter og Olympian Database
English flagDanish flag

Facts & Information

All-time Medal Table All-time Medal Table Olympic Games

Olympic Sports Database Olympic Sports

Nations in the Olympics
Nations in the Olympics

Future Olympics Future Olympics
Copyright & Disclaimer    Sportsencyclo    Privacy policy