Kunstskøjteløb ved OL i Calgary 1988

1988 Sorry, your browser does not support inline SVG . Kunstskøjteløb -  Isdans ved OL
Medaljetagere - Calgary 1988:
Nataliya Bestemianova URS
Andrei Bukhin
Marina Klimova URS
Sergei Ponomarenko
Tracy Wilson CAN
Robert McCall
Facts om konkurrencen - Isdans Calgary 1988
 Olympisk stadion ved OL i 1988 - Kunstskøjteløb Stadion: Olympic Saddledome
Olympiske hold ved OL i 1988 - Kunstskøjteløb - Isdans Deltagere: 20 hold deltog i disciplinen.

Dato for olympisk disciplin ved OL i 1988 - Kunstskøjteløb Tidsplan: Finalen fandt sted Tuesday, February 23, 1988.

Informationen om Isdans - Kunstskøjteløb ved Vinter OL 1988 i Calgary er baseret på de officielle olympiske rapporter og Olympian Database
English flagDanish flag

Facts & Information

All-time Medal Table All-time Medal Table Olympic Games

Olympic Sports Database Olympic Sports

Nations in the Olympics
Nations in the Olympics

Future Olympics Future Olympics
Copyright & Disclaimer    Sportsencyclo    Privacy policy   Do Not Sell or Share My Personal Information