Sprint M - Cykling - Sydney 2000 - Resultat

Sprint M - Cykling
Sydney 2000 sommer OL

Cycling at the Sydney 2000 Olympics  Sydney 2000 Olympic Games - Cycling
Sprint M 2000
Marty Nothstein USA2
Florian Rousseau FRA0
Jens Fiedler GER2
4. Laurent Gane FRA0
5. Jan van Eijden GER11,040
6. Jose Villanueva ESP
7. Sean Eadie AUS
8. Craig Maclean GBR
9. Pavel Buran CZE11,078
10. Viesturs Berzins LAT
11. Christian Arrue USA
Darryn Hill AUSdns
Marty Nothstein USA2
Jens Fiedler GER0
Florian Rousseau FRA2
Laurent Gane FRA1
Marty Nothstein USA2
Craig Maclean GBR0
Laurent Gane FRA2
Sean Eadie AUS0
Florian Rousseau FRA2
Jose Villanueva ESP0
Jens Fiedler GER2
Jan van Eijden GER0
Repechage from round 2
1. Sean Eadie AUS11,414 Q
2. Pavel Buran CZE
3. Darryn Hill AUS
1. Craig Maclean GBR11,108 Q
2. Viesturs Berzins LAT
3. Christian Arrue USA
Round 2
Marty Nothstein USA10,799 Q
Sean Eadie AUS
Laurent Gane FRA11,049 Q
Craig Maclean GBR
Florian Rousseau FRA10,906 Q
Christian Arrue USA
Jens Fiedler GER10,682 Q
Darryn Hill AUS
Jan van Eijden GER10,682 Q
Viesturs Berzins LAT
Jose Villanueva ESP11,382 Q
Pavel Buran CZE
This result page is not fully completed - more details are coming up.
OL resultatet for Sprint for mænd - Sydney 2000 sommer OL - bygger på de officielle olympiske rapporter og Olympian Database
Get it on Google Play
Facts & Information

All-time Medal Table

Olympic Sports

Nations in the Olympics

Future Olympics
Copyright & Disclaimer    Sportsencyclo    Privacy policy