Synkron tårnspring K - Udspring - Rio 2016 - Resultat

Synkron tårnspring K - Udspring
Rio 2016 sommer OL

Diving at the Rio 2016 Olympics  Rio 2016 Olympic Games - Diving
Synkron tårnspring K 2016
Chen Ruolin CHN 354,00
Liu Huixia
Jun Hoong Cheong MAS 344,34
Pandelela Rinong Pamg
Meaghan Benfeito CAN 336,18
Roseline Filion
4. Kim Kuk-hyang PRK 322,44
Kim Mi-rae
5. Tonia Couch GBR 319,44
Lois Toulson
6. Paola Espinosa Sanchez MEX 304,08
Alejandra Orozco Loza
7. Amelia Cozad USA 301,02
Jessica Parratto
8. Ingrid Oliveira BRA 280,98
Giovanna Pedroso
OL resultatet for Synkron tårnspring for kvinder - Rio 2016 sommer OL - bygger på de officielle olympiske rapporter og Olympian Database
Get it on Google Play
Facts & Information

All-time Medal Table

Olympic Sports

Nations in the Olympics

Future Olympics
Copyright & Disclaimer    Sportsencyclo    Privacy policy