Brydning - London 2012

Brydning ved OL i London 2012

2012 Sorry, your browser does not support inline SVG .
Konkurrencerne i brydning fandt sted i ExCel, hvor 14 discipliner blev afviklet: fire discipliner i fri stil for kvinder, syv discipliner i fri stil for mænd og syv discipliner i græsk romersk stil for mænd.

ExCeL er en forkortelse for Exhibition Centre London, og centret er beliggende i Docklands-området. Centret indeholder fem store områder med plads til mellem 5000 og 10.000 tilskuere. Unde legene i London var ExCeL hjemsted for konkurrencerne i syv idrætsgrene: boksning, brydning, bordtennis, fægtning, judo, taekwondo og vægtløftning.

Rusland var den mest vindende nation i brydning med medaljer i elleve af de 14 discipliner, heraf fire medaljer af guld. Japan opnåede også fire guldmedaljer og vandt blandt andet guld i tre af de fire klasse for kvinder. Inderen Sushil Kumar vandt sølv i weltervægtsklassen i mændenes fribrydning, og han blev dermed den første inder nogen sinde i en olympisk brydefinale.

Denne artikel om Brydning ved OL i London 2012 er baseret på de olympiske leges officielle rapporter og Olympian Database
Get it on Google Play English flagDanish flag

Olympics
Facts & Information

All-time Medal Table All-time Medal Table Olympic Games

Olympic Sports Database Olympic Sports

Nations in the Olympics
Nations in the Olympics

Future Olympics Future Olympics
 
Copyright & Disclaimer    Sportsencyclo    Privacy policy