Synkron tårnspring K - Udspring - London 2012 - Resultat

Synkron tårnspring K - Udspring
London 2012 sommer OL

Diving at the London 2012 Olympics  London 2012 Olympic Games - Diving
Synkron tårnspring K 2012
Chen Ruolin CHN 368,40
Wang Hao
Paola Espinosa Sanchez MEX 343,32
Alejandra Orozco Loza
Meaghan Benfeito CAN 337,62
Roseline Filion
4. Loudy Wiggins AUS 323,55
Rachel Bugg
5. Sarah Barrow GBR 321,72
Tonia Couch
6. Nora Subschinski GER 312,78
Christin Steuer
7. Mun Yee Leong MAS 308,52
Pandelela Rinong Pamg
8. Iuliia Prokopchuk UKR 299,64
Viktoriya Potyekhina
OL resultatet for Synkron tårnspring for kvinder - London 2012 sommer OL - bygger på de officielle olympiske rapporter og Olympian Database
Get it on Google Play
Facts & Information

All-time Medal Table

Olympic Sports

Nations in the Olympics

Future Olympics
Copyright & Disclaimer    Sportsencyclo    Privacy policy