Bueskydning ved OL i Atlanta 1996

1996 Sorry, your browser does not support inline SVG .
Konkurrencerne i bueskydning blev afviklet på et midlertidigt anlæg i Stone Mountain Park. Som ved det foregående OL var der fire discipliner på programmet: en singleturnering og en holdturnering for henholdsvis kvinder og mænd. Bueskytter fra Sydkorea vandt begge discipliner for kvinder og amerikanske bueskytter vandt begge discipliner for mænd. Kim Kyung-wook fra Sydkorea og Justin Huish fra USA blev begge dobbelte guldvindere.

Der deltog 64 bueskytter i den individuelle turnering, der startede med en Ranking Round, hvor alle skød 72 pile, 18 pile på fire forskellige afstande. Herefter gik man i den individuelle konkurrence videre til en almindelig eliminationsrunde, hvor alle pile blev skudt over 70 m.

Der deltog 15 nationer i holdkonkurrencen, hvor holdene på hver tre atleter blev indplaceret efter resultaterne fra den individuelle Ranking Round. I eliminationsdelen blev alle kampe afgjort med 27 pile, ni til hver atlet på holdet.

Denne artikel om Bueskydning ved OL i Atlanta 1996 er baseret på de olympiske leges officielle rapporter og Olympian Database
English flagDanish flag

Olympics
Facts & Information

All-time Medal Table All-time Medal Table Olympic Games

Olympic Sports Database Olympic Sports

Nations in the Olympics
Nations in the Olympics

Future Olympics Future Olympics
 
Copyright & Disclaimer    Sportsencyclo    Privacy policy