Fluevægt K - Olympiske mestre

Taekwondo ved OL
Olympiske mestre Flyweight K

Flyweight - Taekwondo at the Olympic Games
Olympiske mestre K og relaterede discipliner
Rio 2016KORKim Sohui
London 2012CHNWu Jingyu
Beijing 2008CHNWu Jingyu
Athen 2004TPEChen Shih-hsin
Sydney 2000AUSLauren Burns
Listen over olympiske mestre i Fluevægt K - Taekwondo - er baseret på de officielle olympiske rapporter og Olympian Database
Get it on Google Play
Facts & Information

All-time Medal Table

Olympic Sports

Nations in the Olympics

Future Olympics
Copyright & Disclaimer    Sportsencyclo    Privacy policy